2014-2015 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemleri

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Bahar yarıyılı kayıt yenileme ve ders kayıt işlemleri 9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında internet üzerinden yapılabilecektir (obs.mu.edu.tr).

Öğrenci Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri

2547 Sayılı Kanunun 46. maddesi gereğince alınması gereken ilave ücretler  YüksekÖğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 2015 Şubat ayı sonuna kadar ertelenmiştir.

9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak kayıt yenileme ve ders kayıtları süresince öğrenci katkı payı, 2. Öğretim, Uzaktan Öğretim ve Materyal ücretleri ödenecektir.

9-13 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılabilecek işlemler:

1- Öğrenci katkı payı, ikinci öğretim ücreti, uzaktan eğitim ve materyal ücreti, uluslararası öğrenci öğrenim ücreti ödenebilir.

2-Uzaktan kayıt yenileme ve ders kaydı yapılabilir. Öğrenciler kayıt yaptıkları dersler için onay verebilirler ve danışman onayı alabilirler.

16-20 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılabilecek işlemler:

1-Ders kayıtlarını yapmış ve danışman onayı almış öğrenciler sadece ders değiştirme ve bırakma işlemlerini yapabilirler.

Öğrenim Ücreti yatırması gereken öğrenciler yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesi ,ATM veya Internet Bankacılığını kullanarak öğrenci numarasıyla öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir. Yatırılması gereken tutar bankada çıkabileceği gibi Ders kayıt ekranında ders seçimleri sonucunda da öğrenilebilir.

Son Güncelleme Tarihi : 11.02.2015 10:48:52 Okunma Sayısı : 22459