MİSYON

Üniversitemizde Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde, öğrenciler ile akademik birimlerin ihtiyaç duyduğu idari hizmetleri diğer birimler ile işbirliği yaparak tam ve zamanında vermek, bu faaliyetler içinde öğrencilere ait kayıtların kusursuz tutulmasını, bilgilerin değerlendirilmesini ve belgelerin düzenlenmesini sağlamak.

VİZYON

Süratli, nitelikli ve beklentilere uygun hizmet sunmak için sistemin sürekli iyileştirilmesini sağlamak

TARİHÇE

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayılı Kanun’la kurulmuştur. Faaliyetlerine Muğla İşletmecilik Yüksekokulu binasında başlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, 1993 yılında Kötekli’de Özel İdare’den satın alınan binasına taşınmıştır. Üniversitemizin kapalı alanlarının daha etkin kullanılması ve daha verimli bir yönetim sağlanabilmesi amacıyla Rektörlük birimlerimiz 2003 yılında Yerleşkeye taşınmıştır. Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Yerleşkedeki S Blok 1. katta faaliyetlerini sürdürmektedir.

Belgeler
e-Servisler