Üniversitemize Ek Yerleştirme ile Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz için Bilgiler

HARÇ YATIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde ilk kez kayıt yaptıracak(yeni kazanan) ve harç yatırması gereken öğrencilerimiz sadece öğrenci numarasını kullanarak, Türkiye'nin her yerindeki Garanti Bankası şubelerinden, internet bankacılığı ve ATM'leri kullanarak harçlarını yatırabilirler.

Kayıtlar 7-8-9 Ekim 2013 tarihleri arasında ilgili okullarımızda yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, sakalsız olmalıdır.)

6- Öğrenim ücreti yatırdığına dair dekont. (Normal öğrenim ögrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.) Bakanlar Kurulu tarafından katkı paylarının belirlenmesinden sonra öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesine giderek öğrenci numaralarını söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

7- Sağlık Raporu {Tıp Fakültesi, Muğla Sağlık (Hemşirelik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon) Fethiye Sağlık, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Köyceğiz Meslek Yüksekokulu (Özel Güvenlik ve Koruma) kayıt için tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna kayıt için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mefharet Koçman Sağlık Merkezi veya 1. Kademe Sağlık Kurumlarından alınmış tek hekim raporu.}
Sağlık raporu sadece parantez içinde belirtilen okullar için gereklidir.

8-Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi (Bodrum Denizcilik MYO Yat Kaptanlığı programı )

Sadece parantez içinde belirtilen okul için gereklidir.
9- Sabıka kaydı belgesi (Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma programı için) Sabıka kaydı belgesi sadece parantez içinde belirtilen okul için gereklidir.

2013-2014 Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

TELEFON NUMARALARI için tıklayınız

2013-2014 Öğretim Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne 2013 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonucunda Yerleşen Öğrenciler için Öğrenci Numarası Sorgulama

2013-2014 Öğretim Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne 2013 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonucunda Yerleşen Öğrenciler için Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu