Üniversitemize DGS ile Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- DGS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise ve Önlisans Diploması Aslı (önlisans diploması henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, sakalsız olmalıdır.)

6- Öğrenim ücreti yatırdığına dair dekont. (Normal öğrenim ögrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.) Bakanlar Kurulu tarafından katkı paylarının belirlenmesinden sonra öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Garanti Bankası Şubesine giderek öğrenci numaralarını söyleyerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

7- Sağlık Raporu (Muğla Sağlık, Fethiye Sağlık, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kayıt için tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu)
Sağlık raporu sadece parantez içinde belirtilen okullar için gereklidir.

2013-2014 Kayıt Yerleri ve Tarihleri için tıklayınız

2013-2014 Kayıt Kılavuzu için tıklayınız

TELEFON NUMARALARI için tıklayınız

2013-2014 Öğretim Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne 2013 DGS Sonucunda Yerleşen Öğrenciler için Öğrenci Numarası Sorgulama